Magamról

Évtizedekig foglalkoztam emberek konfliktusaival, többoldalú megközelítéssel, adott szabályok mentén – jogászként. Közben sosem tettem félre végtelen kíváncsiságomat arra, hogyan lehet többet tudni, többet tanulni arról, miként működik a világ, benne az emberek, hogyan érezhetném benne jobban magamat, milyen lehetőségei vannak a jobbításnak.

Sok-sok kurzust végigültem, sok vizsgát letettem, míg rátaláltam a hozzám illő, nagyhatású 21. századi eszközökre. Olyan új módszerek ezek, amelyekkel együttműködve tudásomat, tapasztalataimat, legjobb képességeimet magam és mások hasznára fordíthatom.

A tárgyilagosság, határozottság, elfogulatlanság a szakmám része volt, a családban és anyaságban a másik rezdüléseinek érzékelését, az együttérzést és befogadást tanultam. Ez együtt jól kiegészíti egymást. Az alkalmazott eszközök először saját életemben mutatták meg: mindig létezik kiút és megoldás a korlátozónak tartott körülményekre, nem szükségszerű tehetetlen és megkeseredett áldozattá válni. Nincs semmi bebetonozva – feltéve, ha kész vagy tenni a változásért.

Ehhez minden segítséget megkaphatsz. Az általam alkalmazott módszerek elsősorban testi érintések, amit egyénre szabottan kérdések és beszélgetések egészítenek ki. Hatását évek óta folytatott speciális tanulmányok, találkozáskor teljes jelenlét, ráhangolódás, emberismeret és széleskörű érzékelés támogatja.

Jelenleg legkedvesebb, meghatározó szerzőim a sok kedvelt közül: Eckhart Tolle, Neal Donald Walsch, Anthony de Mello és Weöres Sándor, utóbbinak főleg a Teljesség felé című kiskönyve. Ha ismered őket, képet alkothatsz jelenlegi világlátásomról, ami békésen megfér mások másféle nézeteinek tiszteletben tartásával. Sokaktól tanultam, külföldi és magyar tanítóktól, és hálás vagyok mindenért, amit az évek során tőlük kaptam. Hiszem, hogy ezek vezettek tovább lépésről-lépésre, amíg letisztult bennem, hogy pontosan mit akarok. Amit a tanultakból jelenleg közvetlenül alkalmazok, külön tájékoztatásként foglalom össze a Módszerek cím alatt.

Rólam mondták

Hálás köszönet - Érted! Több mint egy évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk még csak éreztem – nem! szerintem már akkor tudtam -, hogy itt valami más is van, mint futó ismeretség! Nagyon szépen köszönöm, hogy megnyíltál felém és mindig, minden kérdésemre válaszoltál. Talán Te is érezted, hogy őszinte az érdeklődés és nekem ezen az úton kell elindulnom! Az Access valami olyan számomra, amit valahol mindig is tudtam, hogy meg fog jelenni az életemben. Nem tudtam, hogy an, mikor, ki által és milyen formában, de tudta, hogy nekem erre van dolgom. Olyan viharos sebességgel érkezett hozzám és olyan változást hozott az életembe, amit 1 évvel ezelőtt még csak elképzelni sem tudtam (és azt hiszem, nem is akartam.)! Hogy lehet még ennél is jobb??? Ehhez a hatalmas változáshoz Te bátorítottál, hogy ne törődjek a kételkedőkkel! Az Access és a rajta keresztül megismert csodálatos többiek adták az erőt és mára már a környezetem is látja,hogy itt valami tényleg működik!!! Azt érzékelem, hogy egyre több ilyen, vagy ehhez hasonló gondolkodású ember jelenik meg az életemben (vagy csak éberebb vagyok és észreveszem őket!? Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, ami és aki hozzád vezetett, így 2 jó dolog is történt egyszerre: megismerhettelek Téged és az Access-t!:) 

Jutka

Category: