Magamról

Évtizedekig foglalkoztam emberek konfliktusaival, többoldalú megközelítéssel, adott szabályok mentén – jogászként. Közben sosem tettem félre végtelen kíváncsiságomat arra, hogyan lehet többet tudni, többet tanulni arról, miként működik a világ, benne az emberek, hogyan érezhetném benne jobban magamat, milyen lehetőségei vannak a jobbításnak.

Sok-sok kurzust végigültem, sok vizsgát letettem, míg rátaláltam a hozzám illő, nagyhatású 21. századi eszközökre. Olyan új módszerek ezek, amelyekkel együttműködve tudásomat, tapasztalataimat, legjobb képességeimet magam és mások hasznára fordíthatom.

A tárgyilagosság, határozottság, elfogulatlanság a szakmám része volt, a családban és anyaságban a másik rezdüléseinek érzékelését, az együttérzést és befogadást tanultam. Ez együtt jól kiegészíti egymást. Az alkalmazott eszközök először saját életemben mutatták meg: mindig létezik kiút és megoldás a korlátozónak tartott körülményekre, nem szükségszerű tehetetlen és megkeseredett áldozattá válni. Nincs semmi bebetonozva – feltéve, ha kész vagy tenni a változásért.

Ehhez minden segítséget megkaphatsz. Az általam alkalmazott módszerek elsősorban testi érintések, amit egyénre szabottan kérdések és beszélgetések egészítenek ki. Hatását évek óta folytatott speciális tanulmányok, találkozáskor teljes jelenlét, ráhangolódás, emberismeret és széleskörű érzékelés támogatja.

Jelenleg legkedvesebb, meghatározó szerzőim a sok kedvelt közül: Eckhart Tolle, Neal Donald Walsch, Anthony de Mello és Weöres Sándor, utóbbinak főleg a Teljesség felé című kiskönyve. Ha ismered őket, képet alkothatsz jelenlegi világlátásomról, ami békésen megfér mások másféle nézeteinek tiszteletben tartásával. Sokaktól tanultam, külföldi és magyar tanítóktól, és hálás vagyok mindenért, amit az évek során tőlük kaptam. Hiszem, hogy ezek vezettek tovább lépésről-lépésre, amíg letisztult bennem, hogy pontosan mit akarok. Amit a tanultakból jelenleg közvetlenül alkalmazok, külön tájékoztatásként foglalom össze a Módszerek cím alatt.

Rólam mondták

"Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,"
Talán Juhász Gyula verséből idézett sor jellemzi legjobban a Nellivel való találkozásokat.
Valóban nem tudom, nem is akarok én tudatosan semmit, ott fekszem ellazulva és várom, hogy szereljenek rajtam valamit. Boldogan jelentem működik.
Vágyom a találkozásokat, hiszen testileg, lelkileg jobban érzem magam.
Nelli lényéből és környezetéből hihetetlen pozitív energia sugárzik, nagyon jó ott lenni!
Köszönöm

Marcsi

Category: