Alkalmazott módszerek

  • Testritmus szinkronizálás és harmonizálás mélyen relaxált állapot (Stillness) elérésével. Az amerikai Upledger-féle kranioszakrális terápiát felhasználva, az agyi-gerincvelői folyadék áramlását minden testtájékon követve lehetőség van a szervezet újrarendező képességének támogatására, a feszültségek, blokkok, eltérések, kimozdulások feloldására. Ezek az érintések csendben, a kezelt személy háton fekvő helyzetében, történnek egy-egy alkalommal 1 és 1,5 óra időtartamon belül. 
  • Az ősi orosz hagyományokat modernizáló, azokat továbbfejlesztő orosz tudósok által tanított (Petrov, Grabovoj) informatikai-mentális módszerek, amelyekkel nem kívánatos többféle állapot változása érhető el. Ezek közül elsősorban a gerinc és mozgásszervek tehermentesítése és önregenerálásának elősegítése az a terület, ahol a gyengéd érintésekkel kiegyensúlyozással gyakorlatot szereztem. Ez leggyakrabban állva, de ülve és fekve is történik, általában 1 óra időtartamban.
  • Az amerikai Access Consciousness™ (magyarul a tudatosság elérése) Gary Douglas által kidolgozott Access Bars™ elnevezésű kezelése meghatározott fejpontokat érint, amelyek a párhuzamosan alkalmazott kérdésekkel együtt megbontják és „kikulcsolják” az akadályozó szokásokat, berögzültségeket, nézeteket. A visszafogó korlátozottságok elkezdenek változni, ami megnyitja többféle lehetőség észrevételét, választását és befogadását. Ennek tanításához Bars facilitátorként az amerikai szervezetben regisztrált vagyok, így 6 órás Bars tanfolyamot tarthatok és speciális testkezeléseket is tanultam, jelenleg 8 féle testkezelést végzek.
  • A fentieket 2015. október 3-tól kiegészíthetem Dr. Dain Heer előadását online követve a Testekkel suttogás érintéssel (Body whispering). Ez a „Kulcsok a tudatos érintéshez” elnevezést kapta. Lényege a teljes jelenlét, lágyság, törődés és ítéletmentesség. Mivel úgyis erre vitt az utam, nem hagyhattam ki a lehetőséget.

 

A röviden ismertetett kezeléseket ugyanazon alkalommal nem mixelve, hanem külön-külön lehet végezni.

 

Jelentkezéskor megbeszéljük, mi az, amin változtatni szeretnél, milyen módszerek alkalmazása látszik hatékonynak. Szívesen veszem, ha érdeklődsz előtte levélben vagy telefonon és minél több kérdést teszel fel nekem. Megadom azokat az elérhetőségeket, ahol tanultam és ahol a módszerekről további információkat szerezhetsz.

 

www.naturalbalance.hu

www.vegtelenforras.hu

www.accessconsciousness.com

www.BarsAccessConsciousness.com

 

http://youtube.com/accessconsciousness

Rólam mondták

Hálás köszönet - Érted! Több mint egy évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk még csak éreztem – nem! szerintem már akkor tudtam -, hogy itt valami más is van, mint futó ismeretség! Nagyon szépen köszönöm, hogy megnyíltál felém és mindig, minden kérdésemre válaszoltál. Talán Te is érezted, hogy őszinte az érdeklődés és nekem ezen az úton kell elindulnom! Az Access valami olyan számomra, amit valahol mindig is tudtam, hogy meg fog jelenni az életemben. Nem tudtam, hogy an, mikor, ki által és milyen formában, de tudta, hogy nekem erre van dolgom. Olyan viharos sebességgel érkezett hozzám és olyan változást hozott az életembe, amit 1 évvel ezelőtt még csak elképzelni sem tudtam (és azt hiszem, nem is akartam.)! Hogy lehet még ennél is jobb??? Ehhez a hatalmas változáshoz Te bátorítottál, hogy ne törődjek a kételkedőkkel! Az Access és a rajta keresztül megismert csodálatos többiek adták az erőt és mára már a környezetem is látja,hogy itt valami tényleg működik!!! Azt érzékelem, hogy egyre több ilyen, vagy ehhez hasonló gondolkodású ember jelenik meg az életemben (vagy csak éberebb vagyok és észreveszem őket!? Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, ami és aki hozzád vezetett, így 2 jó dolog is történt egyszerre: megismerhettelek Téged és az Access-t!:) 

Jutka

Category: