Alkalmazott módszerek

  • Testritmus szinkronizálás és harmonizálás mélyen relaxált állapot (Stillness) elérésével. Az amerikai Upledger-féle kranioszakrális terápiát felhasználva, az agyi-gerincvelői folyadék áramlását minden testtájékon követve lehetőség van a szervezet újrarendező képességének támogatására, a feszültségek, blokkok, eltérések, kimozdulások feloldására. Ezek az érintések csendben, a kezelt személy háton fekvő helyzetében, történnek egy-egy alkalommal 1 és 1,5 óra időtartamon belül. 
  • Az ősi orosz hagyományokat modernizáló, azokat továbbfejlesztő orosz tudósok által tanított (Petrov, Grabovoj) informatikai-mentális módszerek, amelyekkel nem kívánatos többféle állapot változása érhető el. Ezek közül elsősorban a gerinc és mozgásszervek tehermentesítése és önregenerálásának elősegítése az a terület, ahol a gyengéd érintésekkel kiegyensúlyozással gyakorlatot szereztem. Ez leggyakrabban állva, de ülve és fekve is történik, általában 1 óra időtartamban.
  • Az amerikai Access Consciousness™ (magyarul a tudatosság elérése) Gary Douglas által kidolgozott Access Bars™ elnevezésű kezelése meghatározott fejpontokat érint, amelyek a párhuzamosan alkalmazott kérdésekkel együtt megbontják és „kikulcsolják” az akadályozó szokásokat, berögzültségeket, nézeteket. A visszafogó korlátozottságok elkezdenek változni, ami megnyitja többféle lehetőség észrevételét, választását és befogadását. Ennek tanításához Bars facilitátorként az amerikai szervezetben regisztrált vagyok, így 6 órás Bars tanfolyamot tarthatok és speciális testkezeléseket is tanultam, jelenleg 8 féle testkezelést végzek.
  • A fentieket 2015. október 3-tól kiegészíthetem Dr. Dain Heer előadását online követve a Testekkel suttogás érintéssel (Body whispering). Ez a „Kulcsok a tudatos érintéshez” elnevezést kapta. Lényege a teljes jelenlét, lágyság, törődés és ítéletmentesség. Mivel úgyis erre vitt az utam, nem hagyhattam ki a lehetőséget.

 

A röviden ismertetett kezeléseket ugyanazon alkalommal nem mixelve, hanem külön-külön lehet végezni.

 

Jelentkezéskor megbeszéljük, mi az, amin változtatni szeretnél, milyen módszerek alkalmazása látszik hatékonynak. Szívesen veszem, ha érdeklődsz előtte levélben vagy telefonon és minél több kérdést teszel fel nekem. Megadom azokat az elérhetőségeket, ahol tanultam és ahol a módszerekről további információkat szerezhetsz.

 

www.naturalbalance.hu

www.vegtelenforras.hu

www.accessconsciousness.com

www.BarsAccessConsciousness.com

 

http://youtube.com/accessconsciousness

Rólam mondták

A kranioból maradt egy olyan, hogy a végén milyen nyugalmas és relaxált állapotban voltam mindig, arra még most is nagyon jó érzés visszagondolni, meg, hogy a szöveteim érintésével rögtön érezte, hogy valami panasz van ott.

S. Éva

Category: